Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 29 de desembre del 2022

'Shang-Chi 2'.


Des de ComicBook ens informen de que: Shang-Chi 2 es troba en les primeres etapes del desenvolupament a Marvel Studios, mentre Destin Daniel Cretton continua el seu acord general amb Disney. El cineasta està produint  la sèrie de Wonder Man per a Disney+ i aviat assumirà les funcions de director a Avengers: The Kang Dynasty. Tot i que el plat de Cretton està terriblement ple, aviat es podria afegir una tasca encara més gran: presentar formalment a Iron Fist en el Univers Cinematogràfic de Marvel.

Abans d’avançar-nos massa, és important tenir en compte que Marvel Studios no sols encara no ha confirmat Shang-Chi 2, sinó que no hi ha hagut cap indici de que Iron Fist estigui en camí a la franquícia. Ara que hem eliminat aquest pes de tota responsabilitat, és hora d’admetre que l’escriptura està en la paret per al retorn del personatge.

Durant els esdeveniments de Shang-Chi i la Llegenda dels Deu Anells, el UCM va introduir el concepte de ciutats místiques que sols existeixen en paral·lel al nostre pla d’existència. Quan es tracte del Mestre del kung Fu, la ciutat presentada és Ta-Lo. És a través d’aquest dispositiu de la trama que sentim que s’introduiria l’arma vivent. Després de tot, K’un-Lun és terriblement semblant a Ta-Lo en el sentit de que és una ciutat mística que requereix molta dedicació per arribar-hi.

Com a part de l’estimada sèrie de còmics Immortal Iron Fist, K’un-Lun i les altres ciutats místiques (conegudes com a Ciutats Capitals del Cel) convergeixen i es du a terme un torneig entre els campions de Ta-Lo, hi ha una forma en la que Marvel Studios podria fer la seva part en el torneig, fent que el mestre d’arts marcials de Simu Liu (Shang-Chi) s’enfronti a Iron Fist, Bridge of Nine Spiders, Tiger’s Beautiful Daughter, Fat Cobra i més.

No sols això, sinó que Marvel va introduir un nou Iron Fist des de que Shang-Chi va arribar als cinemes per primer cop. Ara, Lin Lie, el personatge anteriorment conegut com Sword Master, és canònicament el nou Immortal Iron Fist. Donada la mala reacció sobre l’elecció de Finn Jones com el personatge durant la sèrie de Netflix, un pensaria que és segur que Marvel Studios seguirà la ruta de la mentida en lloc de tornar a portar de nou a Danny Rand per al paper.

És a través de la franquícia de Shang-Chi que els fans del místic Iron Fist veuran un retorn, això és segur.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings de Marvel Studios, ja la teniu disponible al servei  de streaming de Disney+, en totes les principals plataformes digitals i en tots els llocs on es venen pel·lícules físiques, mentre que les dues temporades de Iron Fist les podeu trobar a Disney+. Shang-Chi 2 encara no té data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada