Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 18 de desembre del 2022

'They Listen'.

Segons Deadline, l’estrella de Harold & Kumar, John Cho i l’actriu de Fantastic Beasts, Katherine Waterston, han signat per als papers principals en el pròxim film de terror They Listen, que prové de Sony Pictures i Blumhouse. Això marca l’últim projecte de Cho amb Sony després de treballar amb ells en l’aclamat thriller de misteri Searching, que tracte sobre un pare que busca a la seva filla adolescent desapareguda.

Per ara no hi ha més detalls sobre l’argument i els personatges. La producció està actualment en marxa a los Angeles. El film està programat per arribar als cinemes el 25 d’agost de 2023.

They Listen està essent escrit i dirigit per Chris Weitz, qui va coescriure el film nominat de l’acadèmia About a Boy. El film està produït per Weitz, Jason Blum i Andrew Miano, amb Bea Sequeira, Dan Balgoyen, Britta Rowings i Paul Davis com a productors executius.

Cho és millor conegut pels seus papers icònics en la franquícia de comèdia Harold & Kumar i en la franquícia d’acció i ciència-ficció Star Trek. Recentment ha protagonitzat el film dramàtic d’aventures de Prime Video Don’t Make Me Go. Mentre tant, Waterston apareixerà pròximament en el drama d’època farcit d’estrelles de Damien Chazelle, Babylon, i en el thriller apocalíptic The End We Start From, protagonitzat per Jodie Comer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada