Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 3 de desembre del 2022

'The Last of Us'.

HBO ha publicat el tràiler oficial de la seva pròxima adaptació televisiva del exitós videojoc de Naughty Dog, The Last of Us. El tràiler mostra a les estrelles Pedro Pascal i Bella Ramsey interpretant els seus respectius papers de Joel i Ellie.

“La sèrie d’acció en viu te lloc 20 anys després de que la civilització moderna hagi estat destruïda”, diu la sinopsis. “Joel i Ellie, una parella connectada a través de la duresa del món en el que viuen, es veuen obligats a suportar circumstàncies brutals i assassins despietats en un viatge per una Amèrica  posterior a la pandèmia”.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          

L’adaptació de The Last of Us abastarà els esdeveniments del primer joc amb la possibilitat de contingut addicional basat en la pròxima seqüela del videojoc. Està coescrit pel creador de Chernobyl, Craig Mazin i Neil Druckmann, qui és l’escriptor i director creatiu del joc. Mazin serà productor executiu al costat de Carolyn Strauss i el president de Naughty Dog, Evan Wells. El projecte es una coproducció amb Sony Pictures Television en associació amb PlayStation Productions.

Al costat de Pascal i Ramsey, la sèrie també comptarà amb Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate) com a Tommy Miller, Nico Parker (Dumbo) com a Sarah, la filla de Joel, Murray Bartlett (The White Lotus) com a Frank, Jeffrey Pierce (Bosch) com a Perry, Con O’Neill (Chernobyl) com a Bill i Merle Dandridge (The Flight Attendant) mentre reprèn el seu paper dels videojocs com a Marlene, la líder d’un grup de la resistència conegut com les lluernes.

The Last of Us és una producció executiva i està coescrit pel creador de Chernobyl, Craig Mazin, qui també n’és el showrunner i l’escriptor original del joc Neil Druckmann. El projecte és una coproducció amb Sony Pictures Television en associació amb PlayStation Productions.

Els productors executius són Carolyn Strauss, el president de Naughty Dog, Evan Wells i Asad Qizilbash i Carter Swan de PlayStation Productions. Kantermir Balagov dirigeix l’episodi pilot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada