Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 31 de desembre del 2020

'Alita: Battle Angel 2'.


En una entrevista amb Forbes, el director Robert Rodríguez va revelar que creu que ‘Alita: Battle Angel 2’ podria estrenar-se a Disney+, el qual és clarament una bona notícia per als fans del poc apreciat film d’acció/ciència-ficció produïda per James Cameron.

“Crec que tot és possible”, va dir Rodríguez. “Disney va comprar Fox i té Disney+, així que val la pena la conversa. Se que altres persones els hi encantaria veure’n un altre i a mi m’agradaria fer-ne un altre. En quan ha on aniria o com es faria, crec que el servei de streaming ha obert moltes oportunitats, com seqüeles. Ja és un concepte prevenda, ja té una audiència incorporada que vol veure-ho i després se’ls hi entrega de la manera més fàcil de consumir. Llavors, no és una mala idea”.

Alita en realitat podria funcionar millor com una sèrie de televisió limitada que podria profunditzar més en el seu estrany món futurista sense limitacions. Amb sort, això succeeix perquè l’original era força bo.

Els cineastes visionaris James Cameron (Avatar) i Robert Rodríguez (Sin City), creen una nova heroïna revolucionaria a ‘Alita: Battle Angel’, una història farcida d’acció d’esperança, amor i empoderament. Ambientada diversos segles en el futur, la abandonada Alita (Rosa Salazar) és trobada en un dipòsit de ferralla de Iron City per Ido (Christoph Waltz), un compassiu metge cibernètic que du al ciborg inconscient Alita a la seva clínica. Quan Alita desperta, no recorda qui és ni té cap coneixement del món en el que es troba.

Tot és nou per Alita, cada experiència és la primera. Mentre aprèn a navegar per la seva nova vida i els traïdors carrers de Iron City, Ido intenta protegir a Alita del seu misteriós passat, mentre que el seu nou amic, Hugo (Keean Johnson), s’ofereix en lloc seu per ajudar a desencadenar els seus records. Es desenvolupa un efecte creixent entre els dos, fins que les forces mortals venen darrera de Alita i amenacen les seves noves relacions. És llavors quan Alita descobreix que té extraordinàries habilitats de lluita que podrien fer-se servir per a salvar als seus amics i familiars que ha arribat a estimar. Decidida a descobrir la veritat darrera del seu origen, Alita empren un viatge que la durà a enfrontar-se a les injustícies d’aquest món obscur i corrupte i descobrir que una noia jove pot canviar el món en el que viu.

‘Alita: Battle Angel’ també hi podem trobar a Jennifer Connelly (Top Gun: Maverick), el guanyador d’un Oscar Mahershala Ali (Moonlight, Green Book), Ed Skrein (Deadpool) i Jackie Earle Haley.

Dirigit per Robert Rodríguez, el film presenta un guió escrit per James Cameron i Laeta Kalogridis i Rodríguez. Basat en la sèrie de novel·les gràfiques Gunnm de Yukito Kishiro, Alita: Battle Angel està produït per Cameron i Jon Landau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada