Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 24 de desembre del 2020

'MGM en Venda'.


Segons The Wall Street Journal, MGM planeja vendre tot el seu estudi de cinema, que inclou la seva amplia i rica biblioteca de films, així com els títols de televisió que han produït. La companyia, que té un valor de mercat informat al voltant de $5,5MM, ja ha sol·licitat a dos bancs d’inversió, Morgan Stanley i Lion Tree LLC, per a iniciar el procés formal de venda.

Segons el mitjà, MGM espera que el seu ampli contingut de la biblioteca atragui a empreses interessades en expandir-se al panorama del streaming. MGM té actualment la propietat de més de 400 títols i 17.000 hores de programació televisiva. Això inclou grans franquícies com els films de James Bond (amb No Time to Die, programat per al 02 d’Abril de 2021), Rocky, The Hobbit, Pink Panther, Candyman i Robocop, així com les aclamades sèries de televisió The Handmaid’s Tale i Stargate.

El estudi també té els drets de projectes futurs com: Gucci, el film drama/criminal farcit d’estrelles dirigit per Ridley Scott; una tercera entrega de Creed; un reinici de Pink Panther; el film de Ron Howard Thirteen Lives; el musical Cyrano protagonitzat per Peter Dinklage; la seqüela de Tomb Raider protagonitzada per Alicia Vikander; i l’esperada seqüela de Legally Blonde amb el retorn de Elle Woods i Reese Witherspoon.

Qui es quedarà amb MGM? Sony? Warner Bros.? Disney? Aquest últim ja va comprar en el seu dia a Lucasfilm i recentment Fox.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada