Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de desembre del 2020

'Sing 2'.

La seqüela animada de Universal Pictures i Illumination, ‘Sing 2’, ha afegit a Bono, Halsey i Pharrell Williams al seu repartiment de veus, al costat dels ja confirmats Bobby Cannavale, Letitia Wright, Eric Andre i Chelsea Peretti. El grup s’uneix als actors i actrius de la primera entrega que repeteixen els seus respectius papers: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly i Nick Kroll. A continuació pots veure l’anunci i el debut del primer cartell...

El pròxim Nadal (2021), el nou episodi de l’exitosa franquícia animada de Illumination torna amb grans somnis i cançons d’èxit espectaculars mentre el Koala Buster Moon i el seu repartiment estel·lar d’artistes d’animals es preparen per llençar la seva extravagància escènica més enlluernadora fins ara...en la brillant capital mundial del entreteniment. Tant sols hi ha un problema: primer han de persuadir a l’estrella de rock més solitaria del món, al qui li donarà veu el llegendari icona de la musica, Bono, que fa el seu debut en el cinema d’animació, per a que s’uneixi a ells.

Buster (McConaughey) i el seu repartiment han convertit el Nou Moon Theatre en un èxit local, però Buster té els ulls posats en un premi encara més gran: estrenar un nou espectacle en el Crystal Tower Theatre, en la glamurosa Redshore City. Però sense connexions, Buster i el seu repartiment, inclosa la assetjada mare porc Rosita (Witherspoon), el porc espí roquer Ash (Johansson), el seriós goril·la Johnny (Egerton), la poruga elefant Meena (Kelly) i, per suposat, l’extraordinari provocador porcí Gunter (Kroll), han de colar-se en les oficines de Crystal Entertainment de fama mundial, dirigides per un llop magnat despietat anomenat Jimmy Crystal (Boby Cannavale).

En un intent desesperat per cridar l’atenció del Sr. Crystal, Gunter llença espontàniament una idea escandalosa amb la que Buster corre ràpidament, prometent que el seu nou espectacle estarà protagonitzat per la llegenda del rock Lleó Clay Calloway (Bono). El problema és que Buster mai ha conegut a Clay, un artista que es va tancar al món fa més d’una dècada després de la pèrdua de la seva esposa i no ha estat vist des de llavors. Mentre Gunter ajuda a Buster a somiar amb una obra mestre teatral fora d’aquest món, i la pressió (i amenaces sinistres) del Sr. Crystal Mount, Buster s’embarca a la recerca per trobar a Clay i persuadir-lo de que troni al escenari. El que comença com el somni de Buster d’un gran èxit es converteix en un recordatori emocional del poder de la musica per a curar inclús el cor més trencat.

‘Sing 2’ està escrita i dirigida per l’aclamat cineasta Garth Jennings. El film està produït pel visionari fundador i director executiu de Illumination, Chris Meledandri, i per Janet Healy. La seqüela combina dotzenes de cançons clàssiques de rock i pop, actuacions electritzants, un art impressionant i l’humor i el cor característics de Illumination en el esdeveniment cinematogràfic definitiu per sentir-se bé el pròxim any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada