Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 23 de desembre del 2020

'The Exorcist Sequel'.


Després de l’èxit del film de Halloween de 2018, des de Observer ens informen de que el director David Gordon Green estaria cercant reunir-se amb Blumhouse Productions per a donar una nova vida a un altre franquícia de terror inactiva, mentre inicia oficialment les negociacions per a dirigir la pròxima seqüela de The Exorcist de 1973. Si l’acord arriba a bon port, aquest serà provablement el seu primer projecte en la direcció després de les dues pròximes seqüeles de Halloween (2018), titulats ‘Halloween Kills’ i ‘Halloween Ends’, que s’estrenaran el 2021 i 2022 respectivament.

Basat en una novel·la de William Peter Blatty de 1971, el film original va ser dirigit per William Friedkin a partir d’un guió també adaptat per Blatty. Protagonitzat per la guanyadora del Oscar Ellen Burstyn, Max von Sydow, Jason Miller i Linda Blair. The Exorcist es va centrar en la sobtada possessió demoníaca d’una nena de 12 anys anomenada Reagan després de trobar-se amb una antiga taula de Ouija. En l’últim intent per a salvar a Reagan, dos sacerdots catòlics van ser reclutats per a realitzar un exorcisme amb ella.

Des de la seva estrena als cinemes l’any 1973, es va convertir en un fenomen de la cultura pop i va ser el primer film de terror en guanyar una nominació al oscar a Millor Pel·lícula. Després, li van seguir dues seqüeles l’any 1977 i 1990, així com dues preqüeles alternatives, l’any 2004 i 2005.

La seqüela de The Exorcist serà produïda per Jason Blum, David Robinson i James Robinson, amb Morgan Creek Production també desenvolupant el projecte. No està clar si aquesta seqüela no tindrà connexió amb les entregues de la seqüela anterior, el mateix que es va fer Blumhouse amb el Halloween de 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada