Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 5 de desembre del 2020

'Films Warner Bros. 2021'.


Mentre el estudi es prepara per a la molt (i llarga) espera de l’estrena de ‘Wonder Woman 1984’ el dia de Nadal i una estrena simultània entre HBO Max i cinemes, Warner Bros. ha anunciat oficialment que tots els films de la seva llista per estrenar-se al 2021 s’estrenaran de la mateixa manera mentre s’avança i duri la situació de la pandèmia. A continuació podeu veure’n el vídeo de l’anunci...

“Vivim en temps sense precedents que exigeixen solucions creatives, inclosa aquesta nova iniciativa per a Warner Bros. Pictures Group”, va dir Ann Sarnoff, presidenta i directora executiva de WarnerMedia Studios i Networks Group, en un comunicat. “Ningú més que nosaltres vol que els films tornin a la gran pantalla. Sabem que el contingut nou és l’ànima de l’exhibició als cinemes, però tenim que equilibrar això amb la realitat de que la majoria dels cinemes dels Estats Units provablement operaran a una capacitat reduïda durant el 2021. Amb aquest pla únic d’un any, podem donar suport als nostres socis en la exhibició amb un flux constant de films de classe mundial, al temps que brinda als espectadors que no puguin tenir accés als cinemes o que no estan preparats per a tornar al cinema, l’oportunitat de veure els nostres increïbles films de 2021. Ho veiem com un benefici mutu per als amants del cinema i els expositors, i estem molt agraïts amb els nostres socis cinematogràfics per treballar amb nosaltres en aquesta innovadora resposta a aquestes circumstàncies.

Els títols programats per a obtenir aquestes estrenes especials el pròxim any actualment inclou: The Little Things, Judas and the Black Messiah, Tom & Jerry, Godzilla vs Kong, Mortal Kombat, Those Who Wish Me Dead, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, In the Heights, Space Jam: A New Legacy, The Suicide Squad, Reminiscence, Malignant, Dune, The Many Saints of Newark, King Richard, Cry Macho i The Matrix 4.

“Després de considerar totes les opcions disponibles i l’estat projectat del cinema al llarg del 2021, vam arribar a la conclusió de que aquesta era la millor manera per a que el negoci cinematogràfic de WarnerMedia navegues durant els pròxims 12 mesos”, va dir Jason Kilar, director executiu de warnerMedia, en un comunicat. “Més important encara, estem planificant dur als consumidors 17 films extraordinaris durant tot l’any, donant-los l’opció i el poder de decidir com volen gaudir d’aquests films. El nostre contingut és extremadament valuós, a menys que estigui a una estanteria i ningú ho vegi. Creiem que aquest enfocament serveix per als nostres fans, dona suport als exhibidors i cineastes, i millora l’experiència de HBO Max, creant valor per a tots”.

Tots els films anunciats seguiran rebent estrenes als cinemes en tot el món juntament amb un període d’accés d’un mes en el servei de streaming de WarnerMedia, deixant la plataforma després d’un mes i continuant la seva estrena als cinemes en les finestres de distribució habituals per a cada títol.

“Aquest model d’exhibició híbrid ens permet donar suport a millorar els nostres films, socis creatius i cinema en general al llarg de 2021”, va dir Toby Emmerich, president de Warner Bros. Pictures Group, en un comunicat. “Tenim una fantàstica i amplia llista de títols de cineastes talentosos i visionaris el pròxim any, i estem emocionats de poder presentar aquests films a les audiències de tot el món. I, com sempre, donarem suport a totes les nostres estrenes amb campanyes de màrqueting innovadores i solides per a les seves estrenes als cinemes, al temps que destaquem aquesta oportunitat única de veure els nostres films a nivell nacional també a través de HBO Max”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada