Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de desembre del 2020

'Plastic Man'.


Han passat dos anys des de l’últim cop que vam escoltar una actualització sobre el film de ‘Plastic Man’ de Warner Bros. Piuctures, i ara des de The Hollywood Reporter ens informen de que el projecte de DC encara està avançant amb l’escriptor de Black List Cat Vasko signant oficialment com el nou guionista. El estudi també ha decidit dur el projecte cap un nou rumb i ara s’està desenvolupant com un film protagonitzat per dones.

Warner Bros. originalment va reclutar a Amanda Idoko per escriure el film per a DC que es va descriure anteriorment com un projecte de comèdia d’acció i aventures. No està clar perquè el estudi ha decidit canviar el rumb i reiniciar tot el projecte.

Plastic Man va ser creat inicialment per Jack Cole per a Quality Comics l’any 1941, però va ser comprat per DC l’any 1956 quan Quality Comics va tancar. Plastic Man, també conegut com Patrick “Eel” O’Brian, era part d’una colla i durant un atracament fallit rep un dispar mentre també el ruixen amb un líquid químic. Donat per mort per la colla, Patrick es desperta per trobar-se induït pel poder de canviar de forma i estirar el seu cos en gairebé cosa gràcies a ser l’home viu més mal·leable. L’ex delinqüent finalment es reforma i es converteix en oficial de policia. Plastic Man es va unir a la Lliga de la Justicia en algun moment i també va tenir la seva pròpia sèrie de dibuixos animats.

El film de Plastic Man protagonitzada per dones, es troba actualment en les primeres etapes de desenvolupament amb el president de producció de films de DC, Walter Hamada i Chantal Nong, supervisant per Warner Bros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada