Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de desembre del 2020

'The Thief'.

Segons The Hollywood Reporter, Disney ha escollit la novel·la de fantasia juvenil de Megan Whalen Turner, The Thief, per a una adaptació cinematogràfica escrita per Brian Duffield (Love and Monsters, Underwater, The Babysitter).

The Thief, és el primer llibre de la sèrie de llibres The Queen’s Thief de Turner i explica la història d’un nen carismàtic anomenat Gen, també conegut com el lladre Eugenides. Quan Gen és alliberat de la presó per el Mag d’un Rei, qui després l’obliga a cercar un objecte llegendari, l’aventura resultant l’empeny al centre de maquinacions polítiques, enganys i perills.

Jim Whitaker (Timmy Failure: Mistakes Were Made, Pete’s Dragon), produirà el projecte de live-action que es troba en un desenvolupament avançat per a Disney Plus.

El primer llibre de Turner de la seva sèrie, es va publicar l’any 1996 i va guanyar un premi Newbery Honor l’any 1997. El sisè i últim llibre de la sèrie The Queen’s Thief, Return of the Thief, ha estat publicat aquest any per Greenwillow Books, una editorial de HarperCollins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada