Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 24 de desembre del 2020

'Warner Bros. Films'.


Tenim novetats pel que fa ha estrenes que s’havien posposat i films nous, respecte a la data d’estrena. Començant pel drama biogràfic del director Shaka King, ‘Judas and the Black Messiah’, després de més de vuit mesos des de que es va retirar temporalment del calendari d’estrenes del estudi. Originalment programat per estrenar-se el 21 d’Agost de 2020, el film protagonitzat per Daniel Kaluuya i Lakeith Stanfield, ara s’estrenarà el pròxim 12 de Febrer de 2021, amb una estrena simultània als cinemes i a HBO Max.

Basat en fets reals, Judas and the Black Messiah (anteriorment titulat Jesus Was My Homeboy) narra l’ascens del president de Black Panther Fred Hampton abans del seu assassinat, tot explicat des de la perspectiva de William O’Neal, l’informant del FBI que es va infiltrar en els Panthers i va donar la informació que va conduir a la mort de Hampton.

En el film, l’informant del FBI William O’Neal s’infiltra en el partit Black Panther de Illinois i té l’encàrrec de vigilar al seu carismàtic líder, el president Fred Hampton. Un lladre de professió, O’Neal es del·laïta amb el perill de manipular tant als seus companys com al seu manegador, l’agent especial Roy Mitchell. L’habilitat política de Hampton creix just quan s’enamora de la seva companya revolucionaria Deborah Johnson. Mentre tant, es lliure una batalla per l’ànima de O’Neal. S’alinearà amb les forces del bé? O sometre a Hampton i The Panthers a través de qualsevol mitjà, com ordena el director del FBI J. Edgar Hoover?

El film està protagonitzat per: l’actor nominal al Oscar Daniel Kaluuya (Get Out, Black Panther) com a Fred Hampton, LaKeith Stanfield (Short Term 12, Sorry to Bother You) com a William O’Neal, Jesse Plemons (Fargo) com a Roy Mitchell, Dominique Fishback (The Deuce) com a Deborah Johnson, Ashton Sanders (Moonlight) com a Larry Roberson, Martin Sheen (The West Wing) com a J. Edgar Hoover, Algee Smith (The Hate U Give) com a Jake Winters, Lil Rel Howery (Get Out) com a Brian, Jermaine Fowler (Coming 2 America) com a Mark Clark i Darrell Britt-Gibson (Just Mercy) com a Bobby Rush. També comptarà amb Dominique Thorne (If Beale Street Could Talk), Amari Cheatom (Django Unchained) i Caleb Eberhardt (The Post).

‘Judas and the Black Messiah’ està dirigit per Shaka King a partir d’un guió que ha coescrit amb Will Berson i que s’ha basat en una història desenvolupada per King, Berson, Kenny Lucas i Keith Lucas. El film està produït per Ryan Coogler i Charles D. King amb Sev Ohanian, Zinzi Coogler, Kim Roth, Poppy Hanks, Ravi Mehta, Jeff Skoll, Anikah McLaren, Aaron L. Gilbert, Jason Cloth, Ted Gidlow i Niija Kuykendall com a productors executius.

Warner Bros. Pictures, va anunciar ahir les dates d’estrena dels seus tres pròxims films cinematogràfics: Furiosa, Coyote vs ACME i el film musical The Color Purple. Cada film està programat per arribar als cinemes en tot el món l’any 2023. L’anunci el va fer Toby Emmerich, president de Warner Bros. Pictures Group.

El primer de la llista està el film escrit/produït i dirigit per George Miller ‘Furiosa’, una preqüela de ‘Mad Max: Fury Road’ que va presentar al popular personatge. El film està programat per al 23 de Juny de 2023, estarà protagonitzat per Anya Taylor-Joy en el paper principal, al costat de Chris Hemsworth i Yahya Abdul-Mateen II. Miller ha escrit el guió i produeix al costat del seu soci de tota la vida, el productor nominat al Oscar Doug Mitchell (Mad Max: Fury Road, Babe).

També al estiu, Warner Animation Group (WAG) presentarà el híbrid live-action/animat ‘Coyote vs ACME’, que arribarà als cinemes el 21 de Juliol de 2023. Del director Dave Green (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows), presenta l’antiga rivalitat entre el nèmesi Corre Camins i el seu proveïdor preferit de comandes per correu. El guió és de James Gunn, Jeremy Slater, Jon Silberman i Josh Silberman i Samy Burch, basat en el personatge de Wile E. Coyote i la corporació fictícia ACME de la sèrie de dibuixos animats Looney Tunes i Merrie Melodies, i l’article fictici de la revista New Yorker titulat “Coyote v. ACME”, escrit per Ian Frazier. Chris DeFaria i James Gunn, produiran, aquest últim sota la seva companyia Two Monkeys, A Goat and Another, Dead, Monkey.

El musical ‘The Color Purple’ arribarà als cinemes de tot el món el 20 de Desembre de 2023. Basat en el musical de Broadway guanyador d’un premi Tony, el film estarà dirgirt per Blitz Bazawule (Black is King, The Burial of Kojo, Cherish the Day), i produït per Ophra Winfrey sota la seva companyia de producció Harpo Films, Steven Spielberg sota la seva companyia de producció Amblin Entertainment, Scott Sanders i Quincy Jones. Els productors executius són Alice Walker, Rebecca Walker, Mara Jacobs, Carla Gardini, Kristie Macosko Krieger i Adam Fell. El guió és de Marcus Gardley (The Chi), amb una partitura que inclou musica i lletra del musical teatral de Brenda Russell, Allee Willis i Stphen Bray. Tant el nou film com el guió de Gardley es basa en el llibre de Alice Walker, el film de Warner Bros. Pictures de 1985 i el musical de teatre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada