Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de desembre del 2020

'Invincible'.

A CCXP Worlds, Amazon Prime ha revelat noves incorporacions al repartiment de ‘Invincible’. Amazon ja té una alineació d’estrelles per a l’adaptació del còmic de Robert Kirkman. I Inclus els rols petits també atrauen als millors talents. Des de SuperHeroHype.

Mahershala Ali interpretarà a Titan, mentre que Clancy Brown interpretarà a Damien Darkblood. Jeffrey Donovan també ha estat escollit com a Machine Head, amb Ezra Miller com a D.A. Sinclair, Djimon Hounsou com a Martian Emperor, Jonathan Groff com a Rick Sheridan i Jon Hamm com Steve. A més a més, Nicole Byer està posant veu a Vanessa i Fiona.






La sèrie ‘Invincible’ es descriu com un espectacle farcit de suspens, acció i ple d’emoció, que es basa en commovedors i moments reconfortants d’amor, amistat i humanitat. El còmic es va publicar el 2003 i va finalitzar el passat mes de febrer després de que es publiquessin 144 números. Ryan Ottley va ser l’artista central en els còmics creats per Kirkman i Cory Walker.

A més de les noves incorporacions, la sèrie comptarà amb un conjunt d’estrelles que inclou a Steven Yeun (The Walking Dead), Sandra Oh (Grey's Anatomy), J.K. Simmons (Whiplash), Seth Rogen (The Lion King), Gillian Jacobs (Love), Andrew Rannells (Black Monday), Zazie Beetz (Atlanta, Joker), Mark Hamill (Star Wars: The Last Jedi), Walton Goggins (Tomb Raider), Jason Mantzoukas (John Wick 3: Parabellum), Mae Whitman (Good Girls) i Chris Diamantopoulos (Silicon Valley).

Kirkman’s Skybound produirà Invincible amb Simon Racioppa de Teen Titans com a showrunner. Al costat de Kirkman i Racioppa, David Alpert (The Walking Dead) i Catherine Winer (Star Wars: The Clone Wars) seran els productors executius. Jeff Allen en serà el director supervisor.

La primera temporada de vuit episodis de Invincible s’estrenarà el 2021 a Amazon Prime.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada