Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de desembre del 2020

'Coming 2 America'.

Ahir Amazon Studios va publicar el primer cartell de ‘Coming 2 America’ i avui en publica el primer tràiler, de l’esperada seqüela protagonitzada per Eddie Murphy. El film s’estrenarà exclusivament a Prime Video el pròxim 05 de Març de 2021. A continuació podeu veure’n el cartell i el tràiler...

           

          


‘Coming 2 America’ segueix a Akeem, que ara es convertirà en Rei, i descobrirà que te un fill que mai a conegut, que s’ha criat als carrers de Queens anomenat Lavelle. Honrant el seu desig del seu pare de preparar el seu fill per a ser coronat com a nou príncep, Akeem a de tornar a Amèrica. El film estarà dirigit per Craig Brewer, qui prèviament ja havia treballat per a Paramount Pictures a ‘Hustle & Flow’, ‘Blake Snake Moan’ i el remake de ‘Footloose’ de 2011. El guió corre a càrrec de Kenya Barris (‘Black-ish’).

El film original estava dirigit per John Landis i protagonitzat per Murphy un Príncep ric que va a Queens, New York, passant com un pobre home que busca novia. El film va estar co-protagonitzat per James Earl Jones, Shari Headley, John Amos, Eriq La Salle i Louie Anderson. El film va recaptar un total de $288.752.301 a nivell mundial.

El repartiment inclou als actors originals Eddie Murphy, Arsenio Hall, James Earl Jones, Paul Bates i Shari Headley. A més Leslie Jones, Kiki Layne, Wesley Snipes, Jermaine Fowler, Rick Ross, la cantant Teyana Taylor y el comediant Michael Blackson, també han estat escollit para la seqüela: Louie Anderson llest per a repetir el seu paper de Maurice.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada