Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 2 de desembre del 2020

'Van Helsing'.

Com que Universal aparentment ha trobat el seu camí cap al èxit revitalitzant la seva biblioteca dels films de Monstres clàssics amb ‘The Invisible Man’ i una sèrie de projectes prometedors en procés, s’han associat amb James Wan i Julius Avery, per a desenvolupar un nou film de Van Helsing, segons Deadline.

El film, el qual la història es manté en secret a part de mantenir-la en el món del caçador de monstres protagonista, serà reescrita per el director de Overlord a partir del guió original de Eric Pearson (Black Widow, Godzilla vs. Kong). El nou film estarà dirigit per Avery, mentre que la icona del terror modern, Wan (The Conjuring Universe) està associat per a produir a través de la seva companyia Atomic Monster al costat de Michael Clear, mentre que Judson Scott serà el productor executiu.

Helsing, qui va aparèixer per primer cop en la llegendària novel·la de Dràcula de Bram Stoker, ha estat vist en la gran pantalla per diversos actors al llarg dels anys, inclòs Edward Van Sloan en l’adaptació de la novel·la per part de Universal l’any 1931, així com Peter Cushing en la sèrie de films de Hammer, Laurence Olivier, Anthony Hopkins i Thomas Kretschmann.

El mes notable va ser el film homònim de 2004 escrit i dirigit per Stephen Sommers (THe Mummy) i protagonitzat per Hugh Jackman, en una adaptació flexible del personatge que Universal esperava començar una nova franquícia, però després de la mala recepció del film per part de la crítica i amb sols poc més de $300M de recaptació i un pressupost de $160M, el estudi va escollir mantenir el personatge a la butxaca per a un futur film amb més èxit.

Tot i que actualment no està clar si la versió de Avery del personatge tindrà classificació R com el seu últim intent com a director, el film Nazi Zombie d’acció aclamat per la crítica, Overlord, les fonts informen de que el estudi està molt obert a aquesta possibilitat donat que la revitalització més recent d’una propietat dels Monstres clàssics, The Invisible Man de Leigh Whannell, va obtenir bones crítiques i va recaptar quelcom més de $130,5M a partir d’un pressupost de $7M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada