Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 de desembre del 2020

'Turning Red'.


El director creatiu Peter Docter tenia moltes noticies emocionants per a oferir als fans durant la presentació de Pixar en el Disney Investor Day, inclos el fet de que la casa d’animació presentarà dos nous films al públic al 2022, inclosa la comèdia juvenil ‘Turning Red’.

‘Turning Red’ es centra en Mei Lee, una persona segura però ximple de 13 anys dividida entre seguir essent la obedient filla de la seva mare i el caos de l’adolescencia i com si els canvis en els seus interessos, relacions i cos no fossin suficients per a qualsevol adolescent, Mei pateix d’una condició misteriosa en la que cada cop que s’emociona massa, el que per a una adolescent és pràcticament SEMPRE, es transforma màgicament en un panda vermell gegant!

El film estarà dirigit per Domee Shi, l’escriptora/directora darrera del curtmetratge de Pixar ‘Bao’, qui es va convertir en la primera dona en dirigir un curtmetratge per al estudi d’animació propietat de Disney i va guanyar un Oscar. Si bé Red serà el seu debut com a directora, Shi té crèdits en diversos films notables en el passat, inclòs el seu treball com artista de guions gràfics a Inside Out, The Good Dinosaur, Incredibles 2 i Toy Story 4.

El projecte també està essent produït per Lindsey Collins, la qual els crèdits anteriors inclou a coproducció del film de ciència-ficció ‘Wall-E’ del 2008, la producció de John Carter i Finding Dory, així com una sèrie de curtmetratges de Pixar.

‘Turning Red’ està programat per estrenar-se als cinemes el 11 de Març de 2022, essent un dels dos films que arribarà a les cartelleres el 2022, l’altre és el film sobre el personatge que va inspirar la joguina Buz Lightyear, en el que hi posarà la seva veu Chris Evans i que s’estrenarà a l’estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada