Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 13 de desembre del 2020

'Sister Act 3'.


Disney ha anunciat oficialment el desenvolupament de la tercera entrega de l’exitosa comèdia musical de la dècada dels 90’s ‘Sister Act’, amb l’actriu guanyadora d’un Oscar Whoopi Goldberg de nou interpretant el mític paper de Deloris VanCartier/Germana Mary Clarence. A més, Tyler Perry també ha signat per a treballar com a productor al costat de Goldberg. S’espera que el projecte, que du molt de temps en desenvolupament, fagi el seu debut a Disney Plus. 

El film original va estrenar-se l’any 1992, on Whoopi Goldberg interpretava a Deloris, una cantant de saló de Las Vegas que es testimoni de com el seu xicot cap de la Mafia comet un assassinat. Deloris es col·loca en un convent a protecció de testimonis, amagant-se sota la identitat de la germana Mary Clarence. Maggie Smith, Kathy Najimy, Wendy Makkena, Harvey Keitel i el difunt Bill Nunn també van protagonitzar el film. Degut al seu èxit, es va fer una seqüela immediatament, titulada Sister Act 2: Back in the Habit, l’any 1993, i inclús un musical a Broadway.

‘Sister Act 3’ ha estat desenvolupant-se des del 2015. Des de llavors, molts productors i escriptors s’havien incorporat prèviament al projecte, inclosos Kirsten “Kiwi” Smith i Karen McCullah (Legally Blonde, The House Bunny, She’s the Man) i Alli Shearmur (Cinderella). L’equip creatiu més recent adjunt a la tercera entrega va ser Regina Hicks de Insecure i la showrunner Karin Gist, però encara no està clar si encara estan treballant en el film o no.

Goldberg és millor coneguda pels seus papers en films com: el drama d’època The Color Purple, que li va valer el seu primer Globus d’Or; i en el film romàntic Ghost, protagonitzant al costat de Demi Moore i Patrick Swayze. És una de les poques persones que ha rebut el guardó més cobdiciat de Hollywood, que són els premis EGOT (Emmy, Golden Globe, Oscar i Tony). Pròximament apareixerà en la pròxima adaptació de la sèrie limitada de Stephen King de la CBS All Access ‘The Sand’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada