Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de desembre del 2020

'Batgirl & Static Shock'.








Aquest Nadal, s’ha estrenat ‘Wonder Woman 1984’ i s’ha convertit en el primer film de superherois de DC en arribar simultàniament als cinemes i a HBO Max. Independentment de quan acabi la pandèmia, HBO Max encara pot tenir nous films de DC pròpies. Durant una entrevista amb Walter Hamada de DC Films, The New York Times informa que fins a quatre films cars de DC al any s’estrenaran als cinemes a partir de 2022. Tot i això, altres films, “potser centrades en personatges de més risc que puguin tenir èxit, com ara Batgirl o Static Shock, arribaran exclusivament a HBO Max”.

El director Joss Whedon, es va retirar de la direcció de ‘Batgirl’ l’any 2018. Christina Hodson (Birds of Prey) està adjunta per escriure’n el guió. Warner Bros. també està cercant directora per a substituir a Whedon.

El mes d’Octubre, Michael B. Jordan, va signar un contracte per a produir el film de ‘Static Shock’. Jordan i Reginald Hudlin estan supervisant l’adaptació de Milestone Media/DC. Encara no s’ha trobat a un guionista i un director.

A més, Hamada li va dir a The New York Times, que els productes derivats de HBO Max TV seran considerats per a cada film de DC que vindrà.

“Amb cada film que estem veient ara, pensem, Quin és el potencial derivat de Max?”, va dir Hamada.

Hamada també va expressar la seva confiança en que el públic no es confondrà amb la introducció del multivers de DC, que s’utilitzarà per explicar films que no comparteixen cap continuïtat entre si.

“No crec que ningú més hagi intentat això”, va dir Hamada. “Però el públic és el suficientment sofisticat com per entendre-ho. Si fem bons films, ho faran”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada