Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 12 de desembre del 2020

'Little Mermaid, Pinocchio i Peter Pan & Wendy'.

Durant la presentació dels films/series en el Disney Investor Day, Disney va revelar el repartiment de The Little Mermaid del film live-action. També va revelar que Pinocchio del director Robert Zemeckis i Peter Pan & Wendy del director David Lowery, s’estrenaran directament en el servei de streaming de Disney+. A continuació podeu veure els petits teasers i el càsting...

Hanks havia estat prèviament en converses per el paper, dos anys abans quan el director de Paddington, Paul King, va ser anomenat per a coescriure i dirigir el film, però un cop que King va desfer el tracte amb Hanks, abandonar el projecte. Les fonts informen de que el nou acord de l’actor de ‘Beautiful Day in the Neighbordhood’ està en negociacions preliminars, però que després d’haver llegit el guió coescrit per Zemeckis i Chris Weitz (Rogue One: A Star Wars Story), es va apropar al director per mostrar interès en protagonitzar el projecte.

L’associació col·laborativa entre Zemeckis i Hanks es remunta al segon torn consecutiu en el que Hanks va guanyar un Oscar per Forrest Gump i després es reunirien a ‘Cast Away’, que li va valer a Hanks un altre nominació al Oscar i va guanyar un Globus d’Or, seguit del clàssic de culte nadalenc ‘Polar Express’. El projecte serà produït per Weiz i Andrew Miano a través de la seva companyia productora Depth of Field.

‘Pinocchio’ es centrarà en el putxinel·li de fusta que somia en convertir-se en un “nen de veritat”, i la relació entre pare i fill, les ramificacions de mentir i crear històries i viure en un món de fantasia.

El Pinocchio original, basat en la novel·la de 1883 ‘The Adventures of Pinocchio’ de Carlo Collodi, va debutar als cinemes l’any 1940 i va guanyar dos Oscars. En el film animat de Disney de 1940, Pinocchio, el paper principal va ser interpretat per Dickie Jones, Jiminy Cricket (Pep Consciències en català) amb la veu de Cliff Edwards i el Mestre Geppeto amb la veu de Christian Rubb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada