Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 15 de desembre del 2020

'Tiana'.


Encara a dia d’avui i quasi una setmana després estic escrivint notícies relacionades amb el Disney Investor Day, però a part de que sortissin una pila de noticies; entre això, la feina i altres coses del dia a dia encara no he tingut temps de posar el blog al dia. Però bé després d’aquesta introducció anem al gra, mentre alguns fans s’estan preparant per a la renovació de la decoració de Splash Mountain centrat en l’estimat musical de fantasia, el món de The Princess and the Frog tornarà de nou al públic abans del que la gent s’imagina, ja que una sèrie seqüela titulada Tiana, es troba actualment en desenvolupament per a Disney+.

Tiana, arribarà al servei de streaming l’any 2022, és una sèrie comèdia musical de llarga durada que presenta a la extraordinària emprenedora que ara és la princesa del Regne de Maldonia. La nova aventura explora Maldonia i l’estimada ciutat natal de Tiana, New Orleans.

Tiana és la primera princesa de Walt Disney Studios en tenir sèrie pròpia.

El film nominat al Oscar 2009 The Princess and the Frog, dirigida per Ron Clements i John Musker, qui va coescriure el guió al costat de Rob Edwards, presenta a Tiana (Anika Noni Rose, Jingle Jangle: A Christmas Journey), un príncep granota que desesperadament vol tornar a ser humà, y un petó fatídic que els du als dos a una divertida aventura a través dels místics pantans de Luisiana.

A més de Rose, el repartiment del film va incloure a Bruno Campos (Nip/Tuck, Royal Pains), Keith David (Rick and Morty, The Thing, They Live), Michael-Leon Wooley (AJ and the Queen, Grand Theft Auto IV), Jim Cummings (DuckTales, Star Wars: The Clone Wars), Jennifer Cody (Shrek the Musical, Winx Club), John Goodman (The Righteous Gemstones, The Conners), Jenifer Lewis (Black-ish, The Addams Family Values), Terence Howard (Iron Man, Empire) i Oprah Winfrey (A Wrinkle in Time, The Color Purple). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada