Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 11 de desembre del 2020

'The Mandalorian Spin-Off'.

Després del seu debut en la segona temporada de l’exitosa sèrie de Star Wars de Disney+, Kathleen Kennedy va anunciar en la presentació de Disney als Inversors que s’està treballant en dues sèries spin-off de The Mandalorian per a la plataforma de streaming, inclosa una centrada en el personatge de Rosario Dawson, Ahsoka Tano.

Ahsoka, veurà repetir el paper protagonista de la jove Jedi a Rosario Dawson, que s’establirà en la línia de temps de la sèrie central de Disney+. La segona sèrie, titulada Rangers of the New Republic, també es desenvoluparà en el mateix univers que The Mandalorian.

Ambos sèries produïdes per Dave Filoni i Jon Favreau, i s’espera que s’encreuin en temporades futures de The Mandalorian i condueixin a un esdeveniment d’història climàtic. Filoni també escriurà Ahsoka, que Disney descriu com una sèrie limitada; un moviment apropiat considerant que Filoni va treballar amb Geroge Lucas per a crear el personatge i inclús va dirigir el seu debut a live-action.

A partir d’ara, no s’ha establert una data d’estrena per a cap de les dues sèries, tot i que el estudi va avançar que “el pròxim episodi” de la història farà el seu debut el Nadal de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada