Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 21 de desembre del 2020

'Locke & Key Season 3'.


Abans de l’estrena de la seva segona temporada al 2021, Netflix ha renovat el drama de fantasia ‘Locke & Key’ per a una tercera temporada, amb plans de començar producció a principis de 2021, segons Deadline. A més, la co-showrunner Meredith Averill ha signat un acord general amb Netflix per a televisió i altres projectes. S’espera que la producció de la segona temporada acabi aquesta setmana a Toronto.

A ‘Locke & Key’, després de que el seu pare hagi estat assassinat en misterioses circumstàncies, els tres germans Locke i la seva mare es traslladen a seva casa ancestral, Keyhouse, que descobreixen plena de claus màgiques que poden estar connectades amb la mort del seu pare. Mentre els nens Locke exploren les diferents claus i els seus poders únics, un misteriós dimoni es desperta i res no l’aturarà per robar-los. De Carlton Cuse (‘Lost’, ‘Bates Motel’) i Meredith Averill (‘The Haunting of Hill House’), la sèrie és un misteri de primera generació sobre l’amor, la pèrdua i els sòlids vincles que defineixen a la família.

“Carlton i Meredith han construït un món increïble a ‘Locke & Key’ i estem emocionats de que Locke torni per més a la tercera temporada”, va dir Brian Wright, vicepresident d’ofertes generals de Netflix. “Estic encantat d’ampliar la nostre associació creativa amb Meredith Averill, una creadora talentosa amb un bon ull per al millor horror i la narració sobrenatural de la seva classe”.

“Estic increïblement agraït d’haver trobat una llar a Netflix on em sento constantment recolzat, desafiat i inspirat. Espero continuar i expandir la nostre relació”, va dir Averill.

“Tenim algunes aventures increïbles per a la família Locke en la tercera temporada, i no podíem estar més emocionats de seguir comptant la nostre història amb els nostres grans socis a Netflix”, va afegir Cuse.

La sèrie estarà protagonitzada per Connor Jessup (‘American Crime’) com a Tyler Locke, Emilia Jones (‘Utopia’) com a Kinsey Locke, Jackson Robert Scott (‘It’) com a Bode Locke, Sherri Saum (‘How to Get Away with Murder’) com a Ellie Whedon, Darby Stanchfield (‘Scandal’) com a Nina Locke, Griffin Gluck com a Gabe, Laysla De Oliveira com a Dodge, Petrice Jones com a Scot, Bill Heck com a Rendell, Thomas Mitchell Barnet com a Sam Lesser, Cody Bird com a Rufus, Jesse Camacho com a Doug i Asha Bromfield com a Zadie.

La franquícia de còmics Locke & Key, IDW Publishing, co-creada per Joe Hill i Gabriel Rodriguez, ha aconseguit ambdós  guardons i aplaudiments durant els 10 anys de recorregut. Ha estat traduït a una dotzena d’idiomes al llarg del planeta i ha venut milions de còpies a tot el món.

Meredith Averill (‘The Good Wife’) és la showrunner de la sèrie juntament amb Carlton Cuse. Cuse i el co-creador de la sèrie Joe Hill (fill de Stephen King), co-escriurà el primer episodi amb Aron Eli Coleite. Lindsey Springer productora de  la companyia de Cuse, Genre Arts, en serà productora executiva al costat de David Alpert i Rick Jacobs de Circle of Confusion. Andy i Barbara Muschietti (‘It’, ‘Mama’) també seran productors executius al costat de Ted Adams i David Ozer per a IDW Entertaiment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada