Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 23 de desembre del 2020

'The Little Things'.

Warner Bros. Pictures ha publicat el tràiler oficial del pròxim film thriller criminal de John Lee Hancock, titulat ‘The Little Things’, protagonitzat pel guanyador d’un Oscar Denzel Washington, Rami Malek i Jared Leto. Aquest és el primer projecte de Washington després que fa tres anys des de que va protagonitzar ‘The Equalizer 2’ el 2018. El film arribarà als cinemes i a HBO Max el 29 de Gener de 2021. A continuació podeu veure’n el tràiler...

           

          


A ‘The Little Things’, l’algutzir adjunt del comtat de Kern, Joe “Deke” Deacon (Washington), és enviat a Los Angeles pel que hauria d’haver estat un treball ràpid de recopilació de proves. En canvi, es veu embolicat en la cerca d’un assassí que aterreix la ciutat. Al capdavant de la cerca, el sargent del Departament del Sheriff de Los Angeles Jim Baxter (Malek), impressionat amb els instints policials de Deke, sol·licita el seu suport extraoficialment. Però mentre cerquen l’assassí, Baxter no es dona comte de que la investigació està traient a la llum ecos del passat de Deke, descobrint secrets inquietants que podrien amenaçar més que el seu cas.

El film estarà protagonitzat per els guanyadors del Oscar, Denzel Washington (Training Day, Glory, The Equalizer 1 & 2), Rami Malek (Bohemian Rhapsody) i Jared Leto (Dallas Buyers Club, Morbius). També comptarà amb Natalie Morales (Battle of the Sexes), Terry Kinney (Mile 22), Chris Bauer (Sully), Joris Jarsky (Bad Blood), Isabel Arraiza (Pearson) i Michael Hyatt (Crazy Ex-Girlfriend).

The Little Things està escrit i dirigit per John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks). Està produït per Mark Johnson i Hancock amb Mike Drake i McCormick com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada