Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 d’abril del 2023

'Ahsoka'.

Doncs Disney també ha publicat el teaser tràiler de Ahsoka, que s’ha mostrat durant la Star Wars Celebration i també va revelar la data d’estrena de la pròxima sèrie de Disney+. Mostra el primer cop d’ull al espectacle protagonitzat per Rosario Dawson i les pròximes aventures del personatge principal. La sèrie s’estrenarà exclusivament a Disney + l’agost d’aquest any.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el primer cartell...

          

          


“Ambientada després de la caiguda del imperi, Ahsoka segueix a l’ex cavalleressa Jedi Ahsoka Tano mentre investiga una amenaça emergent per a una galàxia vulnerable”, es pot llegir en la sinopsis oficial.

Rosario Dawson interpreta a Ahsoka Tano en la sèrie limitada, després de que el personatge fes el seu debut en acció en viu a The Mandalorian. Al costat de Dawson es troben Natasha Liu Bordizzo com a Sabine Wren i Hayden Christensen com a Anakin Skywalker, Mary Elisabeth Winstead com a Hera Syndulla i Ray Stevenson.

La sèrie limitada està escrita per Dave Filoni, i n’és productor executiu al costat de Jon Favreau i Kathleen Kennedy. No hi ha detalls addicionals sobre el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada