Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 30 d’abril del 2023

'The Wrath of Becky'.

Després de l’estrena del avanç el passat mes de Març, Quiver Distribution ha publicat el avanç complet de The Wrath Of Becky la seqüela del film de suspens i acció independent de 2020. La seqüela presenta el retorn de l’estrella de Annabelle: Creation, Lulu Wilson, com l’antiheroïna protagonista. La seqüela està programat per arribar als cinemes el pròxim 26 de Maig.

El tràiler comença amb Becky, de 16 anys, mentre narra el que ha estat fent durant els últims dos anys des de que va derrotar als neonazis que van matar al seu pare en el primer film. Destaca la pròxima aventura de venjança de Becky, que involucra a un grup de extremistes de dreta que planegen iniciar una insurrecció en un ajuntament. L’heroïna protagonista s’interposa en el camí del grup després de que li robessin el seu gos.

A continuació podeu veure’n el tràiler (Red Band) i un nou cartell...

          


“Dos anys després d’escapar d’un atac violent contra la seva família, Becky intenta reconstruir la seva vida cuidant una dona gran, un esperit afí anomenat Elena”, diu la sinopsis. “Però quan un grup conegut com “Homes Nobles” irromp a la seva casa, els ataca i s’endú al seu estimat gos, Diego, Becky ha de tornar a les seves velles costums per a protegir-se a si mateixa i els seus essers estimats”.

La ira de Becky està escrit i dirigit per Matt Angel i Suzanne Coote. Al costat de Wilson estan Seann William Scott, Denise Burse, Jill Larson, Courtney Gains, Michael Sirow, Aaron Dalla Villa, Matt Angel i Kate Siegel.

Els productors executius són Wilson, Scott i Nick Morris, al costat dels directors del primer film, Jon Millot i Cary Murnion. La seqüela està produïda per Russ Posternak, Raphael Margules, JD Lifshitz, Tracy Rosenblum, Chadd Harbold, Jordan Yale Levine i Jordan Beckerman. Berry Meyerowitz, Jeff Sackman i Larry Greenberg de Quiver Distribution també en són productors executius.

El film original va estar protagonitzat per Joel McHale, Kevin James i Amanda Brugel. Seguia a una nena rebel de 14 anys, la qual la seva escapada de cap de setmana amb el seu pare empitjora quan un grup de convictes fugits, liderats pel despietat Dominick, envaeixen de sobte la casa del llac.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada