Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 d’abril del 2023

'Insidious: The Red Door'.

S’ha revelat el primer tràiler i cartell de Insidious: The Red Door, la pròxima seqüela de terror de Blumhouse, que mostra els secrets més obscurs de la família Lambert.

El cartell presenta la porta vermella característica de entrada a un regne sobrenatural anomenat El Més Enllà. La cinquena entrega està programada per arribar als cinemes el 07 de Juliol.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i al cartell...

          

          


Insidious 5 un cop més canviarà el punt de partida de la història de la família Lambert, a qui els fans van veure per últim cop a Insidious: Capítol 2 de 2013, on Josh i Dalton van decidir suprimir els seus records per evitar que els projectessin astralment al més enllà un altre cop. El nou film veurà la història reprendre una dècada després dels esdeveniments del Capítol 2, amb Dalton anant a la universitat i enfrontant-se a les seves habilitats de projecció astral i creixent.

La cinquena entrega comptarà amb el retorn de Patrick Wilson (The Conjuring saga) i Ty Simpkins (Iron Man 2) mentre repeteixen els seus respectius papers de Josh i Dalton. Encara no està clar si part del repartiment original, com Rose Byrne, Lin Shaye, Leigh Whannell i Agnus Sampson, també tornaran o no.

Insidious 5 estarà dirigit per Wilson a partir d’un guió escrit per Scott Teems (Halloween Kills), basat en una història de Whannell i Jason Blum. Aquest és el primer cop a la franquícia que Whannell no escriurà el guió. Estarà produït per Blum, Whannell i Oren Peli.

La franquícia va començar amb Insidious el 2011, que va estar dirigit per James Wan. Va ser un èxit, va obtenir critiques generalment positives tant per part de la crítica com del públic, i va recaptar poc més de $99,5M en la taquilla. El seu èxit no tant sols va ajudar a reviure les carreres de Wan i l’escriptor Leigh Whannell, sinó que també va ajudar a Blumhouse Productions a continuar el seu ascens al seu estatus actual de campió de la taquilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada