Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 21 d’abril del 2023

'American Born Chinese'.

Disney+ ha presentat el tràiler oficial de American Born Chinese, el pròxim drama de fantasia i que s’estrenarà el 24 maig.

El tràiler inclou noves imatges farcides d’acció amb la guanyadora d’un Oscar Michelle Yeoh. Mostra a un estudiant de secundaria el qual la seva inesperada amistat amb un nou company de classe el du a una missió per a salvar el món que involucra als deus mitològics xinesos.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i els dos cartells...

          



“Explica la història de Jin Wang, un adolescent normal que fa malabarismes amb la seva vida social a l’escola de secundaria i la seva vida casolana”, diu la sinopsis. “Quan coneix a un nou estudiant estranger el primer dia del any escolar, encara més mons xoquen quan Jin s’embolica sense saber-ho en una batalla de déus mitològics xinesos”.

American Born Chinese de Disney+ està dirigit per Destin Daniel Cretton (Shang Chi and the Legend of Teen the Rings) a partir d’un guió escrit pels germans Kelvin Yu (Bob’s Burgers) i Charles Yu (Westworld), amb Kelvin Yu també com a showrunners. Es descriu com una comèdia d’acció que canvia de gènere i està configurada per explorar qüestions d’identitat, cultura i família.

La sèrie està protagonitzada per Michelle Yeoh (Shang-Chi, Everything Everywhere All at Once)com a Guanyin, Ben Wang (MacGyver) com a Jin Wang, Yeo Yann (Wet Season) coma Christine Wang, Chin Han (Mortal Kombat) com a Simon Wang, Daniel Wu (Reminiscence) com a Sun Wukong, Ke Huy Quan (The Goonies) com a Freddy Wong, ex campió de  Taekwondo Jim Liu com a Wei-Chen i Sydney Taylor (Just Add Magic) com a Amelia.

American Born Chinese compte amb la producció executiva de Cretton, els germans Yu, Gene Luen Yang, Erin O’Malley, Melvin Mar, Jake Kasdan i Asher Goldstein. La sèrie és una producció de 20th Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada