Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 14 d’abril del 2023

'Radio Silence Project'.


El col·lectiu de cineastes conegut com a Radio Silence s’ha compromès a dirigir i produir un film de terror per a Universal, segons The Hollywood Reporter.

Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett dirigiran el projecte, amb Chad Villella de Radio Silence actuant com a productor del film. Juntament amb el col·lectiu, William Sherak, Paul Neinstein i James Vanderbilt de Project X Entertainment també produiran el film. El guió del projecte encara sense títol ha estat escrit per Stephen Sheilds, amb revisions de Guy Busick.

Actualment, es desconeix exactament en que es basarà el film, però segons THR, el film ha estat conegut com Dracula’s Daughter en un moment i es centrava en un grup de segrestadors que segresten a un grup de joves, essent un d’ells la filla del icònic vampir.

De la informació també es desprèn que el film és un altre de les versions més exclusives de Universal dels seus icònics personatges de terror. Els remakes anteriors inclouen The Invisible Man de Leigh Whannell i el pròxim film de comèdia de terror sobrenatural titulat Renfield, amb THR assenyalant que els films presenten “una versió única de la tradició llegendària dels monstres i representen una nova direcció fresca sobre com celebrar aquests personatges clàssics”.

Radio Silence són millors coneguts pel seu treball en els últims films de Scream, amb Scream VI, obtenint grans elogis i convertint-se en un èxit de taquilla. Abans del seu treball en els films de Scream, el trio també va participar en el film de terror de comèdia negra Ready or Not de 2019 i va estrenar diversos curtmetratges en la sèrie antològica de terror V/H/S, així com Southbound de 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada