Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 14 d’abril del 2023

'The Conjuring Series'.


Warner Bros. Discovery ha anunciat aquest dimecres que està desenvolupant una sèrie dramàtica ambientada en l’univers cinematogràfic de The Conjuring.

La sèrie per ara sense títol estarà produïda pel productor de The Conjuring, Peter Safran, amb el cineasta James Wan també en converses per a ser productor executiu. La sèrie es transmetrà en el nou Max (conversió de HBO Max a Max).

La sèrie es basarà en la franquícia de terror de llarga durada i “continuarà la història establerta en els llargmetratges”. Tot i això, fins ara no s’ha publicat informació oficial sobre el repartiment o l’argument.

L’univers de The Conjuring es compon de set films fins ara, l’últim dels quals The Conjuring: The Devil Made Me Do It de 2021 la qual ha estat la més fluixa en quan a recaptació. La franquícia és millor coneguda per els seus dos protagonistes, Vera Farmiga i Patrick Wilson, així com per els films de Annabelle, que presenten a una esgarrifosa nina posseïda.

El pròxim film de la franquícia serà The Nun 2, que actualment té fixada la data d’estrena per al 08 de setembre de 2023. En total, la franquícia ha recaptat $2.009.612.636 en la taquilla mundial i s’ha convertit en una de les més grans propietats de terror.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada