Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 d’abril del 2023

'Lilo & Stitch'.


Un altre estrella s’ha unit al repartiment del pròxim remake d’acció en viu de Lilo & Stitch de Disney, aquest cop és l’actor nominat al premi Tony, Billy Magnussen.

Des de Deadline ens informen de que Magnussen estarà en el film, tot i que el seu paper es manté en secret. S’uneix als ja anunciats abans Zach Galifianakis i la nouvinguda Maia Kealoha interpretant a Lilo, mentre que Galifianakis tampoc es sap a qui interpretarà. Aquest no és el primer cop que Magnussen apareix en un remake de Disney, ja que va interpretar al Princep Anders en la versió d’acció real de Aladdin de 2019.

El remake d’acció en viu de Lilo & Stitch es va desenvolupar per primer cop l’any 2018. Estrenat originalment al 2002, Lilo & Stitch és el film animat número 42 de Disney. El film va ser ben rebut i des de llavors ha estat el film preferit de molts, i Stitch es va convertir ràpidament en un altre mascota icònica de Disney. Dan Lin i Jonathan Eirich de Rideback produiran la nova versió, i Ryan Halprin de Rideback serà productor executiu.

“Lilo és una nena hawaiana solitària que adopta a un petit i lleig “gos”, al que anomena Stitch”, diu la sinopsis del film animat original. “Stitch seria la mascota perfecte si no fos en realitat un experiment genètic que va escapar d’un planeta alienígena i es va estrallar contra la terra. A través del seu amor, fe i creença indestructible en ohana, el concepte hawaià de família, Lilo ajuda a desbloquejar el cor de Stitch i li dona la capacitat de cuidar a un altre persona”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada