Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 16 d’abril del 2023

'Twisters'.


Després de la incorporació de Daisy Edgar-Jones (Normal People), segons ens informen des de Variety que l’estrella de Top Gun: Maverick, Glen Powell, ha començat negociacions per a unir-se al repartiment de la seqüela de Twister de Universal Pictures i Amblin. Descrit com un “nou episodi”, el projecte, titulat Twisters, segons ens informa, no s’està desenvolupant com una seqüela directa del film de 1996.

Twisters estarà dirigit pel cineasta de Minari, Lee Isaac Chung, qui recentment ha dirigit un episodi de The Mandalorian temporada 3. Edgar-Jones interpretarà el paper de “una ex caçadora de tempestes que treballa en un escriptori després de sobreviure a un tornado aterridor. Tot i això, es veurà obligada a tornar al camp”. S’espera que la producció comenci aquesta primavera i que el film arribi als cinemes el 19 de Juliol de 2024.

El film està essent escrit per Mark L. Smith (Revenant), amb Steven Spielberg coma productor executiu a través de la seva companyia Amblin Entertainment. El film estarà produït per Frank Marshall i Pat Crowley. Sara Scott i Jacqueline de Universal estarà supervisant el projecte al costat de Ashley Jay Sandberg de Kennedy/Marshall.

Estrenat el maig de 1996 i dirigit per Jan de Bont, Twister seguia als caçadors de tempestes Bill Harding (Bill Paxton) i la Dra. Joanne Harding (Helen Hunt), els quals estan en mig de finalitzar el divorci. La parella es retroben mentre persegueixen tempestes durant un brot d’un sever tornado a Oklahoma, mentre s’esforcen per a implementar un dispositiu d’investigació per ajudar a millorar els temps d’entrega d’advertències de tornados. El film també va estar protagonitzat per Cary Elwes, Philip Seymour Hoffman, Alan Ruck, Todd Field, entre d’altres.

El film va resultar ser un gran èxit després de la seva estrena als cinemes, recaptant $494.580.615 per un pressupost de $92M i va obtenir dues nominacions al Oscar als Millors Efectes Visuals i Millor So i continuaria guanyant audiència amb el temps gràcies a les freqüents programacions en la televisió per cable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada