Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 3 d’abril del 2023

'Street Fighter'.


Street Fighter s’ha mantingut en el seu regne nadiu dels videojocs durant algun temps. Tot i això, aparentment això està a punt de canviar des de que Legendary Entertainment ha adquirit els drets cinematogràfics  i de televisió de la llegendària sèrie de videojocs de lluita de Capcom.

La informació des de The Hollywood Reporter no tenia més detalls, inclosos possibles sèries o films provinents d’aquest acord. Tan sols va indicar que Capcom i Legendary treballaran junts en “projectes futurs”.

Street Fighter ha fet la transició a altres formes en mitjans en el passat, sobre tot el film de 1994 protagonitzat per Jean-Claude Van Damme, Raul Julia i Ming-Na Wen. Hi va haver diverses sèries animades i derivats d’acció en viu, com el film Street Fighter: The Legend of Chun-Li de 2009 i la sèrie web Street Fighter: Assassin’s Fist de 2014.

Tot i això, no ha estat tan freqüent en l’espai no interactiu en comparació amb el seu company de gènere Mortal Kombat en els últims anys, ja que la franquícia més sagnant ha obtingut tres films animats i un film d’acció real (que té una seqüela en procés) des de 2020. Tot i això, Street Fighter encara ha estat en actiu en l’espai del videojoc i està força a prop del llançament de la seva sisena entrada numerada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada