Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 d’abril del 2023

'The Conjuring: The Last Rites'.


Durant la presentació del panell de Warner Bros. a la CinemaCon de Las Vegas (a través de Collider), es va confirmar que la pròxima quarta entrega de New Line Cinema de l’exitosa franquícia de terror de The Conjuring durà per títol The Conjuring: The Last Rites (El Conjur: Els últims Rituals).

The Conjuring: The Last Rites tornarà a estar escrit per David Leslie Johnson-McGoldrick, qui ha escrit el guió de les dues últimes entregues. En aquests moments, el estudi encara no ha anunciat qui dirigirà la seqüela de la continuació de The Conjuring: The Devil Made Me Do It de 2021. El film també estarà produït per James Wan i Peter Safran, amb les estrelles principals Patrick Wilson i Vera Farmiga reprenent els seus papers com els investigadors paranormals Ed i Lorraine Warren.

Més detalls sobre l’argument i els personatges del film encara no s’han desvetllat. Tot i això, Wan va confirmar recentment que la seqüela de terror podria concloure la història de Ed i Lorraine Warren.

“Si, estem treballant en això aquest moment. Amb els films de The Conjuring, som molt curosos amb [elles]”, va dir Wan a Collider. “Llavors, volem prendre’ns el nostre temps per assegurar-nos de fer-ho bé i assegurar-nos de que la emoció de les històries dels Warren que volem explicar i avançar, i potencialment concloure la història correcte que estem explicant”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada