Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 d’abril del 2023

'Barbie'.

Després d’un avanç inicial l’any passat, s’ha publicat un nou tràiler de Barbie el molt esperat film (o no) de Greta Gerwig juntament amb una tirada de nous cartells de personatges.

El nou tràiler de Barbie, es mostra més pròxim al film. El món de Barbie Land es presenta al públic, on moltes Barbies i Kens diferents viuen feliços. El tràiler també insinua l’argument de forma més amplia del film, que veurà a Barbie i Ken de Margot Robbie i Ryan Golsing abandonar els confins de Barbie Land i dirigir-se al “món real”.

L’avanç també mostra la gran quantitat d’estrelles que apareixeran en el film, inclosos Dua Lipa, Michael Cera, Will Ferrell, Simu Liu, Issa Rae i Araiana Greenblatt.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i als cartells...

          

          











El film d’acció real està protagonitzat per Margot Robbie (The Suicide Squad) com a Barbie, Ryan Gosling (La La Land) com a Ken, America Ferrera (Ugly Betty), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Ariana Greenblatt (Love and Monsters, Borderlands), Alexandra Shipp (Tick, Tick...Boom!), Emma Mackey (Sex Education), Issa Rae (Insecure) i Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World) i Will Ferrell com a director executiu d’una empresa de joguets.

El film també estarà produït per Tom Ackerly de LuckyChap i Robbie Brenner de Mattel Films, al costat de Josey McNamara i Ynon Kreiz. Això marca l’última col·laboració de Robbie amb Warner Bros. Pictures, després d’interpretar a la antiheroïna preferida dels fans, Harley Quinn, a Suicide Squad de 2016, Birds of Prey de 2020 i The Suicide Squad de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada