Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 d’abril del 2023

'Speak No Evil'.

Segons Deadline, el nominat al Globus d’Or James McAvoy ha signat per a protagonitzar la pròxima versió en angles de Blumhouse del film de suspens danès de 2022 Speak No Evil. Aquesta és l’última col·laboració de McAvoy amb el estudi després de treballar junts en Split i Glass de M. Night Shyamalan, en la que va interpretar a un home amb diverses personalitats anomenat Kevin Wendell Crumb.

McAvoy va obtenir reconeixement per les seves aclamades actuacions en films com Atonement, The Last King of Scotland, The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe, Wanted, Victor Frankenstein i My Son. També és conegut per interpretar a la versió jove del Professor X en els films de X-Men de 20th Century Fox.

El remake de Speak No Evil estarà escrit i dirigit per el cineasta de The Woman in Black, James Watkins. El film estarà produït per Jason Blum, amb Paul Ritchie, Christian Tafdrup, Jacob Jarek i Bea Sequeira com a productors executius.

El film original va estar dirigit per Christian Tafdrup, qui també va coescriure el guió amb Mads Tafdrup. La història es centra en dues famílies que es van conèixer durant unes vacances a la Toscana. El que es suposava que anava a ser un cap de setmana idíl·lic comença a erosionar lentament a mesura que les famílies daneses intenten ser educades davant de situacions desagradables.

El remake angles està programat per arribar als cinemes el 09 d’agost de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada