Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 d’abril del 2023

'Swamp Thing'.


El director de Logan i Indiana Jones and the Dial of Destiny, James Mangold, ha declarat que escriurà i dirigirà el pròxim film de Swamp Thing de DC Studios.

Mentre assistia a l’esdeveniment de Star Wars Celebration del cap de setmana passat -on es va anunciar que dirigia el seu propi film de Star Wars- Mangold li va confirmar a Collider per primer cop que està escrivint i dirigirà Swamp Thing.

“Veurem que es materialitza primer”, va dir el director. La veritat és que estic escrivint ambdós projectes en aquest moment i qui sap què passarà i que florirà primer o segon...Estic reconeixent que estic realitzant Swamp Thing...no és un rumor, està succeint”.

El codirector executiu de DC Studios, James Gunn, va tuitejar el videoclip i va dir que Mangold va ser “una de les primeres persones amb les que va parlar” quan va començar a traçar el curs del DCU i que Swamp Thing és el “projecte de passió” de Mangold.

La primera fase del Univers DC, anomenada Capítol u: Déus i Monstres, comptarà amb una multitud de films i sèries de televisió diferents. Alguns dels projectes anunciats inclouen Superman: Legacy, un film centrat en Batman i Robin titulat The Brave and the Bold, un film de Supergirl titulat Supergirl: Woman of Tomorrow, el film de Swamp Thing i diverses sèries de televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada