Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 22 d’abril del 2023

'Animal Friends'.

Segons Deadline, les estrelles taquilleres Ryan Reynolds (Deadpool) i Jason Momoa (Aquaman) han signat per als papaers principals en el pròxim film animat/acció en viu de Legendary titulat Animal Friends. Aubrey Plaza (The White Lotus) i Vince Vaugh (Bad Monkey) també s’han unit al projecte, que s’està desenvolupant com una aventura de viatge per carretera amb classificació R.

Animal Friends estarà dirigit per el guanyador d’un Emmy Peter Atencio (Key & Peele) a partir d’un guió escrit per Kevin Burrows i Matt Mider. Per ara no hi ha més detalls sobre l’argument o els personatges. Els efectes visuals i l’animació del projecte estaran a càrrec de DNEG. Estarà produït per Legendary, Maximum Effort i Prime Focus Studios.

Reynolds i Momoa són millor coneguts pels seus papers de superherois a Marvel i DC, respectivament. L’actor de Free Guy actualment s’està entrenant per a l’imminent inici de la producció de Deadpool 3, mentre que Momoa tornarà a interpretar el paper de Aquaman en la pròxima seqüela Aquaman and the Lost Kingdom aquest desembre.

En quan a Plaza, recentment ha rebut una nominació al Globus d’Or per la seva aclamada actuació a The White Lotus Season 2. La veterana de Parks and Recreation també està llesta per a fer el seu debut en el UCM en la pròxima sèrie Agatha: Coven of Chaos, que actualment està en producció. Vaughn és millor conegut pels seus papers còmics a Wedding Crashers i Old School. Pròximament el podrem veure al costat de Al Pacino a Easy’s Waltz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada