Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 1 d’abril del 2023

'The X-Files Reboot'.


The X-Files (Expedient X) podria tornar en forma d’un nou reinici de la mà del cineasta Ryan Coogler, segons el creador de la sèrie original, Chris Carter.

Carter va ser convidat recentment al programa de radio de CBC On the Coast With Gloria Macarenko, on es va parlar sobre el pròxim aniversari de l’exitosa sèrie de ciència-ficció. Durant la conversació, Carter se li va escapar que acabava de parlar amb Coogler, qui va dir que reiniciaria la sèrie “amb un repartiment divers”.

“Acabo de parlar amb un jove, Ryan Coogler, que tornarà a reconstruir The X-Files amb un repartiment divers”, va dir carter, qui també va dir que una sèrie reiniciada tindrà lloc en un món ple de més teories de conspiració i que, per molt que va abastar la sèrie original, serà interessant veure que farà Coogler. “[Coogler] té molta feina per a ell, perquè vam abastar molt de territori”.

Estrenat originalment l’any 1993, The X-Files va estar protagonitzat per David Duchovny i Gillian Anderson com els agents especials del FBI Fox Mulder i Dana Scully, respectivament. La sèrie es va centrar en la parella mentre investigaven “Arxius X”, que eren casos sense resoldre que presentaven fenòmens paranormals. En total, la sèrie va durar 11 temporades i es van emetre 218 episodis.

Quan va acabar, The X-Files s’havia convertit en la sèrie de ciència-ficció de llarga durada a la història de la televisió estatunidenca i va estar nominada a un total de 62 premis Emmy, guanyant 16 d’ells. La sèrie també va generar un fenomen fanàtic massiu, un que encara a dia d’avui existeix i també es va convertir en una gran influència de futurs projectes de ciència-ficció, inclosos Lost, Supernatural, Gravity Falls, The Visitor, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada