Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 17 d’abril del 2023

'Knuckles Series'.


Les estrelles de Sonic the Hedgehog, Adam Pally i Tika Sumpter, s’uneixen oficialment a Idris Elba en la pròxima sèrie de Knuckles de Paramount+, segons Variety. Pally i Sumpter tornaran a interpretar els seus respectius papers com a Wade Whipple i Maddie. La producció del projecte està actualment en marxa a Londres.

A més dels membres del repartiment que tornen, Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don’t Look Up) i Ellie Taylor (Ted Lasso) han estat escollits per a papers recurrents, mentre que l’actor de Game of Thrones, Rory McCann ha signat per a una aparició com estrella convidada.

La sèrie Knuckles presentarà a Elba tronant a posar veu al guerrer Echidna protagonista, després del seu debut en el film d’acció en viu Sonic the Hedgehog 2. En el spin-off, Knuckles accepte entrenar a Wade com el seu protegit i ensenyar-li els camins del guerrer Echidna. S’espera que la sèrie succeeixi entre els esdeveniments de la seqüela i la pròxima tercera entrega, que arribarà als cinemes el 20 de desembre de 2024.

El projecte prové del escriptor principal i productor executiu John Whittington, amb el director de Sonic the Hedgehog, Jeff Fowler, a càrrec del episodi pilot. Al costat de Fowler en l’alineació de directors estan Brandon Trost, Jorma Taccone i Carol Banker.

Brian Schacter i James Madejki també han estat escollits com a escriptors. Els productors executius són Elba, Neal H. Moritz, Toby Ascher i Toru Nakahara, amb la producció de Paramount Pictures i Sega of America.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada