Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 d’abril del 2023

'The Exorcist: Believer'.


Durant la recent presentació de Blumhouse a Las Vegas CinemaCon, es va confirmar que la pròxima seqüela de The Exorcist de Universal Pictures és oficialment The Exorcist: Believer. Amb el tant esperat retorn de Ellen Burstyn, s’espera que el film arribi als cinemes el 13 d’octubre.

El primer metratge de The Exorcist: Believer també es va estrenar durant la CinemaCon, el que els va donar als assistents el primer cop d’ull al thriller sobrenatural. Segons Deadline, el vídeo exclusiu es va centrar en un grup de nenes que van ser trobades en el bosc després d’estar desaparegudes durant tres dies. També es va poder veure l’aparició de Burstyn com a Chris MacNeil.

El film de The Exorcist: Believer serveix com a seqüela directa del film de terror original, que va ser adaptat de la novel·la de William Peter Blatty, amb David Gordon Green (Halloween) dirigint a partir d’un guió que està coescrivint amb Scott Teems, Danny McBride i Peter Sattler.

La guanyadora d’un Oscar Ellen Burstyn torna a la franquícia per als pròxims films, repetint el seu paper icònic com a Chris MacNeil durant més de 40 anys des de que el film original debutes l’any 1973, per el que va rebre una nominació al Oscar com a Millor Actriu.

La seqüela estarà produïda per Jason Blum, David Robinson i James Robinson, amb Green, McBride i Couper Samuelson com a productors executius. Serà una coproducció entre Blumhouse i Morgan Creek Production, amb Ryan Turek per a supervisar el projecte en nom de Blumhouse.

La original The Exorcist es va centrar en la sobtada possessió demoníaca d’una nena de 12 anys anomenada Regan (Linda Blair) després de trobar-se amb un antic tauler de Ouija. En un últim intent per a salvar a Regan, dos sacerdots catòlics romans (Max von Sydow, Jason Miller) s’allisten per a realitzar un exorcisme amb ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada