Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 24 de març del 2018

'Astro City'.



Des de DHD ens informen que la productora de ‘American Gods’, Freemantle Media, ha anunciat aquest divendres l’adquisició dels drets per a una adaptació a televisió de ‘Astro City’, el còmic tendència de súper herois creat per Kurt Busiek conjuntament amb els artistes Brent Anderson i Alex Ross, que va fer el seu debut l’any 1995 sota el segell Image Comics.

Tot i que l’actual publicació està en mans de DC, els drets de l’obra estan en mans de Busiek, qui ha donat el vist i plau per aquesta adaptació, de la qual també co-escriurà l’episodi pilot.

Busiek co-escriu el guió amb Rick Alexander, productor executiu en l’adaptació de ‘American Flagg!’, el còmic dels anys 80 de Howard Chaykin, i està desenvolupant Gravel, amb el guionista de còmics Warren Ellis, sobre el còmic escrit per Ellis i protagonitzat per “un mag de combat” britànic durant la Segona Guerra Mundial.

‘Astro City’, segons diu la seva sinopsis oficial, “es una ciutat immensa coronada per gratacels de vidre i acer. A l’ombra d’aquestes torres immenses, una multitud anònima assisteix a diari a un festival de meravelles i miracles. I és que la ciutat desbordada d’herois, dolents, monstres i mags que dobleguen la realitat sota el pes de lo extraordinari. Però les sorpreses no s’esgoten en el carnaval d’emmascarats que es disputa els cels. Les grandeses i misèries dels ciutadans de ‘Astro City’ són l’autèntic protagonista d’una obra irrepetible”.

La resta d’informació, des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada