Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 27 de març del 2018

'Captain Marvel'.


Comença ara si oficialment el rodatge de ‘Captain Marvel’. Com tots ja sabeu, ja fa dies que es va començar el rodatge i ja van aparèixer imatges filtrades, on podem veure a Brie Larson enfundada en un dels vestits que lluirà a la pel·lícula.

Doncs bé, Marvel ha fet saber que tot l’equip de rodatge de la pel·lícula ja es troba a Los Angeles (a Louisiana) per al rodatge del film que presentarà a la heroïna Carlo Danvers alies Ms. Marvel alies Captain Marvel, una oficial de les forces armades aeris dels Estats Units que entre en contacte amb la tecnologia alienígena Kree, la qual li dona poders extraordinaris que utilitzarà per enfrontar-se als Skrulls, un altre raça alienígena caracteritzada per la seva capacitat de canviar el seu aspecte físic.


La pel·lícula, està dirigida pel duet Anna Boden i Ryan Fleck (Half Nelson, Mississipi Grind), comptarà amb el guió que han elaborat, el que Marvel anomena el seu “All-Star”: Meg LeFauve (‘Inside Out’), Nicole Perlman (‘Guardians of the Galaxy’), Geneva Robertson-Dworet (‘Tomb Raider’), Liz Flahive i Carly Mensch (co-creadors de ‘Glow’, sèrie de Netflix), a més dels propis Anna Boden i Ryan Fleck.

‘Captain Marvel’ s’allunyarà un xic de l’estil de les pel·lícules vistes fins ara de Marvel, traslladant la seva acció als anys 90, abans de tots els successos que conformen la majoria de les seves històries contemporànies. Aquesta nova ambientació donaria peu a veure rostres vells coneguts, com ara Samuel L. Jackson en el paper de Nick Fury (abans de perdre l’ull) i el retorn de Clark Gregg com el agent Coulson, a més d’algunes cares vistes a ‘Guardians of the Galaxy’, com són Lee Pace com a Ronan El Acusador (membre dels Kree) o Djimon Hounsou com el mercenari Korath.

Ben Mendelsohn (‘Star Wars: Rogue One’) serà el dolent de la pel·lícula, possiblement un líder de la raça Skrull. Jude Law serà Walter Lawson alies Mar-Vell, mestre Kree que ajudarà a Danvers a controlar els seus poders mentre lluita en la guerra intergalàctica entre l’imperi Kree i els Skrulls.

‘Captain Marvel’ te fixada la data d’estrena als USA per al 08 de Març de 2019, dos mesos abans de ‘Avengers 4’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada