Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 13 de març del 2018

'Unicorn Wars'.


Des de la web de Catsuka ens porten el tràiler de la nova pel·lícula d’animació de Alberto Vázquez, guanyador del Goya 2017 per ‘Psiconautas’. Aquest cop ens porta ‘Unicorn Wars’ i el seu argument es el següent: Ossos de peluix i unicorns estan engrescats en un conflicte armat. Els protagonistes principals són dos germans ossos: Celestin i Bouboule. Celestin està obsessionat amb robar la sang de l’últim unicorn que quedi dempeus per convertir-se en un ser immortal. El seu germà Bouboule és un pacifista, no del tot convençut de la idea que guia als seus companys i a Celestin a la batalla: que els unicorns siguin dimonis sobre la terra.

A continuació tràiler i cartell...


La pel·lícula es una triple coproducció entre França, Espanya i Bèlgica amb Autour de Minuit i Schmuby Producciones (Nicolas Schmerkin), Uniko (Iván Miñambres), Abano (Chelo Loureiro) i Panique! (Vicent Tavier). Encara no te data d’estrena. Si voleu més informació, Audiovisual 451 ens deixa una entrevista a Lola Riudoms, productora de Abano.

Al igual que passava amb ‘Psiconautas’, ‘Unicorn Wars’ es basa amb un curt de Vázquez que l’han convertit en llargmetratge titulat ‘Sangre de Unicornio’.

          

Via Catsuka.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada