Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 20 de març del 2018

'Triple Frontier'.


Després de quasi una dècada en stand by, sembla a ser que la pròxima pel·lícula de J.C Chandor, ‘Triple Frontier’, completa el seu repartiment principal. Als ja confirmats Charlie Hunnam, Garrett Hedlund, Pedro Pascal i Adia Arjona, s’uneixen Ben Affleck i Oscar Isaac, segons The Hollywood Reporter.

La pel·lícula ja te sextet protagonista i finalment la produirà Netflix i serà dirigida pel director de ‘A Most Violent Year’, la qual estava abans en mans de Kathryn Bigelow. De fet, el guió original està escrit pel col·laborador habitual de la directora, Mark Boal, i després revistat pel propi Chandor.

L’argument de ‘Triple Frontier’ és el següent: Cinc amics del qual la seva lleialtat es posa a prova quan es reuneixen per acabar amb el poderós líder d’un cartel en el lloc citat, és un projecte que Netflix ha rescatat del oblit. Inicialment en mans de Paramount, ‘Triple Frontier’ va quedar encallat durant un canvi de govern en el estudi que no tenia molt d’interès en donar llum verda, en mig d’aquella època tumultuosa, a una cinta amb un pressupost de 70M$, i que també comptava amb el conflicte de reunir a molts actors de renom en una mateixa pel·lícula -Tom Hanks, Channing Tatum, Tom Hardy, Mark Wahlberg e inclús el propi Ben Affleck, abans d’ingressar en una clínica de rehabilitació-.

Tot això ja es aigua passada. El rodatge començarà la setmana que ve a Hawaii i a Colòmbia, sota la producció de Charles Roven (‘Wonder Woman’ i ‘American Hustle’), Alex Gartner i Andy Horwitz.

Des de THR.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada