Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 13 de març del 2018

'Sorry to Bother You'.


‘Sorry to Bother You’, va ser presentada en el últim Festival de Sundance, arriba ara el seu primer tràiler, comprada per Annapruna Pictures amb la data fixada d’estrena per el pròxim 06 de Juliol, competint directament amb la pel·lícula de Marvel ‘Ant-Man’.

El protagonista de ‘Sorry to Bother You’ és l’excèntric Lakeith Stanfield, vist a ‘Death Note i ‘Get Out’, actor que està ocupat últimament en els darrers mesos, on ha compaginat la seva presencia en el cinema amb el seu rol a la sèrie ‘Atlanta, de FX. També te pendent d’estrena ‘Come Sunday’ vista també a Sundance i en la nova pel·lícula de la saga Millennium ‘The Girl in the Spider’s Web', que dirigeix Fede Álvarez.

‘Sorry to Bother You’ ens presenta el següent argument: Cassius Green, és un venedor telefònic que descobreix el poder de convèncer a la gent per que li comprin qualsevol cosa, en especial els repugnats serveis de la companyia per a la que treballa, una que la novia de Cassius, l’activista Detroit, mai a vist amb bons ulls, i ara menys que Cassius comença a tenir molt bona relació amb el seu cap, Steve Lift (Armie Hammer).

Debuta en la direcció Boots Riley, qui a part dels protagonistes principals, compte amb un repartiment força interessant: Patton Oswalt, Steven Yeun, Terry Crews, David Cross, Danny Glover, Tessa Thompson i Omari Hardwick.

A continuació el tràiler...

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada