Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 1 de març del 2018

'Wonder Woman 2'.


Des de The Wrap ens informen de que l’actriu Kristen Wiig, estaria negociant la seva incorporació al càsting de ‘Wonder Woman 2’, com a la dolenta principal, tot això o confirmen fonts properes a la producció.

Wigg seria Cheetah, una de les dolentes clàssiques dels còmics de Wonder Woman. Tan “clàssica”, que la primera aparició va ser en un còmic de l’any 1943, creada per el propi William Moulton Marston, creador precisament de Wonder Woman.

D’aquesta notícia es poden deduir dues coses, la primera que la interpretació de Cheetah serà la última i més actual versió, el alter ego de la arqueòloga britànica Bàrbara Ann Minerva, dotada dels poders d’un guepard i obsessionada amb el seu nemèsies, la princesa Diana de Temiscira (Wonder Woman).

The Wrap ratifica una informació apareguda inicialment en la web ThatHashtagShow on s’informava que aquesta nova entrega succeiria durant els anys 80, amb el context de la guerra freda. La mateixa web que el paper va ser ofert inicialment a Emma Stone, qui va rebutjar la oferta de participar en el film.

Des de The Wrap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada