Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 29 de març del 2018

'Jojo Rabbit'.


Des de Variety ens informen de que el director Taika Waititi (‘Thor: Ragnarok’), ja tindria nou projecte entre mans. Es tracte d’un guió que va escriure l’any 2012 i que te per a títol ‘Jojo Rabbit’, possiblement protagonitzada per Scarlett Johansson.

Sobre l’argument existeixen dues vessants: La primera data del 2012 i la segona es actualització oficial de Fox Searchlight, que serà qui produirà la pel·lícula. Cada una explica una cosa, si hi sumen les dues millor.

Alemanya, segona Guerra Mundial. Nen de deu anys que resulta ferit per una granada durant la seva estància en un campament d’estiu de les joventuts nazis i te de retornar a casa seva per a completar el seu repòs. Conseqüència numero 1 (la que data del 2012), l’aparició d’un amic imaginari: barreja entre el pare al que el nen no coneix gaire...amb “l’aparença” de Adolf Hitler (entre cometes perquè es un paper que s’ha reservat el propi director).

Conseqüència numero 2 (el resum actual), el descobriment de que la seva mare (Johansson, si es contractada) ha amagat una nena jueva en el soterrani aprofitant l’absència del nen.
El següent pas seria contractar al actor que faci de nen, i començar el rodatge aquesta primavera.

Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada