Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 26 de març del 2018

'Spielberg i Tintín'.



Durant la promoció de la seva nova pel·lícula, ‘Ready Player One’, Steven Spielberg va confirmar que la saga iniciada l’any 2011, de les adaptacions de les aventures de ‘Tintín’, encara continuen vigents.

El projecte va sorgir fa uns anys, amb la intenció de que Steven Spielberg i Peter Jackson treballarien junts. La idea era, una trilogia d’animació la qual la primera va ser dirigida per Spielberg, la segona seria dirigida per Jackson i la tercera a mitges entre els dos directors. Aquest projecte va iniciar-se amb la primera entrega al any 2011, amb l’estrena de ‘The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn’, títol molt celebrat en el seu moment, però que set anys després no ha deixat cap rastre incipient entre els espectadors.

Segons Spielberg “Peter Jackson ha de fer la segona part. En principi, si tot va bé, aviat començarà a treballar amb el guió. Tenint en compte que el treball d’animació ocuparà un període de dos anys, en el vostre cas, no esperaria veure-la abans de tres anys. Però Peter es posarà a treballar-hi. Tintín no està mort!”.

No es el primer cop que Spielberg parla del projecte, ja l’any 2016, durant la promoció de ‘The BFG’ (‘Mi Amigo el Gigante’), va dir quelcom semblant, tot i que va assegurar que Jackson provablement rodaria abans un altre pel·lícula. Aquest hipotètic film, que no ha rodat per ara, Jackson no ha estrenat res des de la tercera entrega de ‘The Hobbit’ (2014), però si que ha estat treballant en un documental sobre la Primera Guerra Mundial, que s’hauria d’estrenar aquest any, i també ha exercit com a productor de ‘Mortal Engines’.

La idea per a la nova entrega de les aventures de Tintín, segueix sent adaptar l’arc argumental que componen dos dels còmics de Tintín, ‘Tintín: Les 7 Boules de Cristal’ i ‘Tintín: Le Temple du Soleil’. Ambdós giren en torn al descobriment arqueològic de diverses tombes inques a Perú i Bolívia, entre elles la de Rascar Capac, que sembla tenir una terrible maledicció.

Des de /Film, Premier

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada