Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 2 de març del 2018

'The Punisher' Season 2.


Segons recents noticies de càsting per a la segona temporada de ‘The Punisher’, hi hauria la possibilitat de que veiem una adaptació de la història de Garth Ennis ‘The Slaves’ (‘Los Esclavistas’), però nova informació indica que podríem veure un altre arc argumental. Segons un aninci de càsting, Netflix estaria buscant actors per interpretar a policies de poble, arribant a l’especulació de que utilitzarien elements del còmic ‘Suicide Run’ (‘Carrera Suicida’).

Com ja sabem, Giorgia Whigham interpreta a Amy Bendis, un personatge el qual la seva història amb Frank Castle va començar en el còmic ‘Suicide Run’ després de que el ‘vigilant’ fes esclatar un gratacels ple de varis dels pitjors criminals de Nova York, quelcom que també el va afectar físicament. Després d’això, va ser curat per Amy a Pennsylvania, però el seu pare resulta ser el Sheriff i avisa el FBI d’on es troba Punisher.

Els següents detalls de càsting revelen que hi haurà un escuadró de policies locals amb base a Ohio, per tant encara existeix la possibilitat de que ‘Suicide Run’ sigui una inspiració per a la segona temporada.

*Sheriff Bonnen: Un home autoritari d’uns 40 anys.

*Substituta Willis: Una dona, d’uns 33-37 anys, que es bona policia però cerca ser la nº1 per damunt dels demés.

*Substitut Creamer: Un home d’entre 25-28 anys que es descrit com optimista i professional.

*Bob: Un home d’uns 50 anys que treballa en la recepció de l’oficina del Sheriff.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada