Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 16 de març del 2018

'New Gods'.


Des de Deadline Hollywood Daily i el propi compte de twiter de la directora, Ava DuVernay (‘A Wrinkle in Time’), serà l’encarregada de dirigir per a Warner/DC l’adaptació del còmic ‘New Gods’, creat en el seu dia per Jack Kirby.
‘New Gods’ és una història concentrada al voltant de dos planetes en conflicte, i reflexa mutu. Són el paradís conegut com a New Genesis -idíl·lic, ple de hippies- i el lloc de mala mort de Apokolips -de mala mort, esclavisme, mal geni-. Succeeix que, en un moment donat, els dos planetes firmen la pau a través d’un intercanvi: un hereu per un altre. L’infant del líder de New Genesis, l’alt pare, acaba formant part de la família del gran tirà de Apokolips, Darkseid -el perillós a ‘Justice League’, el superior i familiar del gran dolent de la història, Steppenwolf, i precedent directe del Thanos de Marvel-. A canvi Darkseid cedeix el seu fill Orion, el gos de la guerra, a la cura de New Genesis.

Cal dir que l’adaptació de ambdós joves no és ni molt menys perfecte, més quan el jove de New Genesis cau en mans de la terrible avia Bondat, fins a convertir-se en el superheroi i artista de fugides conegut com Scott Free, alias Mister Miracle, i s’enamora d’una de les guàrdies de Darkseid, una de les anomenades Furias, coneguda com a Big Barda.


És, a grans trets, una història generacional dominada en part per una gran amenaça la “Equació de la Anti-Vida”, una formula capacitada per arrasar amb l’univers sencer, perseguida esporàdicament per Darkseid.


Aquest es el projecte que ha caigut en mans de DuVernay i del qual estarà escrit el guió per Kario Salem (‘Chasing Mavericks’).

Des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada