Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 2 de març del 2018

'Captain Marvel'.


Segons informen des de Deadline, l’actriu Gemma Chan (‘Humans’, ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, ‘Transformers: The Last Knight’), s’uneix al repartiment de ‘Captain Marvel’ en el rol de dolenta, e interpretant a Minn-Erva.

Chan serà la espia i genetista Kree, Minn-Erva, que te com a alies humà, Dra. Minnerva, quan s’infiltra a l’espècie humana. El personatge en si, te poders similars als de Captain Marvel (Carol Danvers), i que ha utilitzat per a lluitar contra les dues versions de l’heroi que dona nom a la pel·lícula.

Chan s’uneix així a Brie Larson (Danvers/Captain Marvel), Samuel L. Jackson (Nick Fury), DeWanda Wise (‘She’s Gotta Have It’), Ben Mendelsohn (‘Rogue One’, ‘Ready Palyer One’), i Jude Law (‘Sherlock Holmes’, ‘Fantastic Beasts 2’). Serà una pel·lícula d’època per a Marvel Studios i succeirà a principis dels 90 amb els Skrulls com a dolents principals.

La pel·lícula estarà dirigida per Anna Boden i Ryan Fleck (‘Mississipi Grind’s’), el guió estarà escrit per Geneva Robertson-Dworet (‘Tomb Raider’ reboot, ‘Gotham City Sirens’), Meg LeFauve (‘Inside Out’) i Nicole Perlman (‘Guardians of The Galaxy’). Kevin Feige serà el productor de la pel·lícula. Els productors executius seran: Louis D’Esposito, Victoria Alonso i Jonathan Schwartz, conjuntament amb Stan Lee.

‘Captain Marvel’ s’estrena el pròxim 08 de Març de 2019 als USA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada